Veiligheid op Pole Position in de media

Diverse media besteden aandacht aan de actie Veiligheid op Pole Position. Ook vakmedium Dakenraad plaatste een artikel op haar website.

De actie Veiligheid op Pole Position van Sociaal Fonds BIKUDAK heeft tot doel om veilig werken op het platte dak te stimuleren. Werknemers onder de CAO BIKUDAK kunnen tot 24 mei 2024 een idee inzenden, waarmee de veiligheid op het dak wordt vergoot en dat breed, sowieso ook buiten het eigen bedrijf, toepasbaar is. Een product, een dienst, een werkmethode, een app… het kan van alles zijn. Je maakt niet alleen kans op een VIP Weekend voor twee personen tijdens de F1 Grand Prix Formule 1 in Zandvoort. Na een geslaagd haalbaarheidsonderzoek wordt bovendien 15.000 euro beschikbaar gesteld om jouw idee uit te voeren. Ook voor de categorieën Best Practice en Beste Veiligheidsman of -Vrouw zijn aantrekkelijke prijzen te winnen.

Een deskundige jury buigt zich uiteindelijk over de inzendingen. De prijswinnaars worden ná 24 mei 2024 bekendgemaakt. Doe mee in een van de drie of alle categorieën! Ga hiervoor naar www.veiligheidoppoleposition.nl!

SF BIKUDAK